Paneelbouw

Laat u vandaag nog helpen

Bel voor telefonische afspraak of advies: 0488 – 443795

Wij zijn de specialist in paneelbouw

Het inzetten van machines voor uw productieproces is een verregaande vorm van automatisering. Maar hoe geautomatiseerd u het ook heeft, mensenhanden zijn desondanks nodig. Ook al bedienen al uw machines het gehele productieproces, zij moeten door mensen worden gestart en aangestuurd worden. Schakelkasten, bedieningskasten of bedieningspanelen zijn de schakel tussen u en uw machines. Een optimaal functionerend paneel is essentieel voor de aansturing van uw machinepark en uw productieproces.

Een paneelkast kan universeel zijn en geschikt voor de aansturing van diverse soorten machines, maar u kunt ook te maken hebben met een speciale besturing. Een paneelkast op maat kan dan nodig zijn. Er zijn dan ook diverse soorten kasten te verkrijgen. Wilt u een paneelkast op maat voor uw productieproces of hebben uw panelen onderhoud nodig? VBO Techniek is expert in paneelbouw en bouwt en onderhoud iedere soort paneelkast.

Wilt u advies of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Paneelbouw van A tot Z

Iedere machine in uw machinepark kan een andere werking hebben. Sommige machines zullen eenvoudig aangestuurd kunnen worden, terwijl andere machines een complexere besturing vereisen. Het kan ook zijn dat u het besturen en regelen van machines nog verder wilt automatiseren. Misschien bedient u ieder machine nog apart en wilt u ze in serie schakelen? Of hebben sommige machines enkele specifieke eisen? Hoe u uw paneelaansturing ook wilt regelen, hierbij komt wel de nodige expertise om de hoek kijken. Expertise dat misschien ontbreekt in uw organisatie?

Schakel dan VBO Techniek in voor al uw paneelbouw en het wijzigen, aanpassen en onderhouden van uw paneelkasten. Onze vakkundige monteurs regelen van A tot Z uw paneelbouw. Wij maken voor u een ontwerp, wij calculeren, programmeren en assembleren complete systeemkasten in onze werkplaats en bij u ter plekke.

Maatwerk besturingskasten en bedieningspanelen

Er zijn branches die zeer specifieke machines gebruiken of gebonden zijn aan een specifiek merk. Een algemene en universele systeemkast of bedieningspaneel werkt hier niet mee. U heeft dan behoefte aan maatwerk. Bedieningskasten die speciaal voor uw machinepark op maat zijn gemaakt vergen specifieke kennis. Kennis over het soort machines, de werking hiervan en vaktechnische kennis over de aansturing.

VBO Techniek heeft de kennis en ervaring voor volledige paneelbouw, waarbij wij specifieke besturingskasten op maat voor uw machinepark bouwen. Het maakt niet uit of het om één enkele machine gaat of dat u met één besturingskast uw gehele machinepark wilt aansturen, wij bouwen het voor u op maat. Uiteraard gaan wij in nauw overleg met u aan de slag, zodat uw productieproces zelf niet onderbroken wordt en u zich hier volledig op kunt toeleggen. Wij verzorgen een perfecte aansluiting van uw besturingskasten en bedieningspanelen, voor een meer geoptimaliseerd productieproces.

Paneelbouw door VBO Techniek

In welke branche u ook werkt, of u nu gebruik maakt van een besturingskast, schakelaar of een bedieningspaneel, wij zijn experts in paneelbouw. U kunt bij ons aankloppen voor advies, maar wij kunnen uw kasten en panelen ook al dan niet op maat ontwerpen en assembleren. Dit doen wij zonder uw productieproces zo weinig mogelijk of in het geheel niet te onderbreken.

Wilt u advies of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan eens contact met ons op.

Heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar