Generator reparatie

Laat u vandaag nog helpen

Bel voor telefonische afspraak of advies: 0488 – 443795

Het repareren van uw generator

Een generator kan een belangrijk onderdeel zijn van uw machinepark. Hiermee kan zowel wisselstroom als gelijkstroom opgewekt worden voor uw machines of wordt mechanische energie omgezet naar elektrische energie. Een generator wordt ook ingezet om eventuele stroomuitval op te vangen. Dit voorkomt dat uw gehele productieproces stil komt te liggen. Een goed onderhoud van uw generator is daarom noodzakelijk. Dit is natuurlijk niet altijd even gemakkelijk en al helemaal niet met grote generators. Dat er eens een onderdeel stuk gaat is normaal. Het is dan wel belangrijk dat er een snelle generator reparatie wordt uitgevoerd.

Neem hiervoor contact op met VBO Techniek als dé specialist in generator reparatie en revisie.

Een defecte generator?

Een defecte generator kan grote gevolgen hebben. Hierdoor liggen uw machines én uw productieproces stil. U hoeft uiteraard niet op zoek te gaan naar een nieuwe generator. Een generator bestaat uit vele onderdelen, waarbij meestal één of meerdere onderdelen stuk zijn gegaan. Een risico op een defect is altijd aanwezig, want de generator bevat veel bewegende onderdelen. Deze onderdelen zijn extra onderhevig aan slijtage, met een defect tot gevolg. De rotor is het draaiende deel, maar ook in de stator, het stilstaande deel kan een defect optreden. Voor generator reparatie kunt u contact opnemen met VBO Techniek.

Wij hebben een team van monteurs die gespecialiseerd zijn in generator reparatie. Normaliter kunnen wij reparatie ter plekke uitvoeren. Soms is reparatie van een onderdeel niet meer mogelijk. In overleg zullen wij ervoor zorgen dat het onderdeel vakkundig wordt vervangen. Het is begrijpelijk dat u generator reparatie zo snel mogelijk uitgevoerd ziet worden. Daarom kunt u VBO Techniek ook voor spoedreparaties inschakelen.

Generator revisie

Maakt u al een tijd gebruik van dezelfde generator of komt het einde van de levensduur in zicht? Ondanks goed onderhoud, loopt uw generator toch meer risico op defecten. Afhankelijk van het soort generator kan de aanschaf van een nieuwe generator een behoorlijke investering zijn. Is een investering in een nieuwe generator momenteel geen optie voor u? Er is een alternatief met een generator revisie. Met een gereviseerde generator kunt u weer jarenlang vooruit en voorkomt dat u een grote investering moet doen in een nieuwe generator.

U kunt een generator revisie door VBO Techniek laten uitvoeren. Hierbij demonteren wij uw generator en zorgen voor een grondige reiniging van alle generator onderdelen. Wij onderwerpen alle onderdelen aan een grondige inspectie en wanneer nodig vervangen en repareren wij onderdelen. Zo kunt u toch weer gebruikmaken van een betrouwbare generator die nog vele jaren meegaat.

Voor alle werkzaamheden aan uw generator

Naast generator revisie en reparatie kunt u VBO Techniek ook inschakelen voor het onderhoud van uw generator.

Onderschat het onderhoud niet, dit kan vele problemen op de korte en lange termijn voorkomen. Tevens zijn er wij ook voor het wikkelen van uw generator maar ook voor andere soorten elektromotoren, ventilatoren en pompen.

Wilt u meer weten over onze diensten, vult u dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar