Een overzicht van de mogelijkheden om uw aandrijving weer te repareren.

Laat u vandaag nog helpen.
  • Spoed? Binnen 24 uur geholpen
  • Hulp op locatie en op afstand
  • Vakkundige monteurs
  • Tevredenheidsgarantie

Bel voor telefonische afspraak of advies: 085 – 047 0734

IMG_3919verkleind

Repareren en reviseren

Een defect aan specialistische apparatuur zoals een roterende machine? Dan hebt u ongetwijfeld professionele hulp nodig voor het repareren en reviseren van deze apparatuur zodat u snel terug aan de slag kunt. Wij verzorgen revisie- en reparatiewerkzaamheden voor tal van bedrijven en herstellen een brede waaier aan machines. Zo kunt u bij ons terecht voor de herstelling van lagerpassingen, het bewerken van assen, balanceren van roterende delen en nog veel meer.

Welke machinines?

Om slechts een kleine greep te nemen uit de mogelijkheden qua reparatie en revisie.

Elektromotoren
Generatoren
Pompen
Liftmotoren

Ventilatoren
Transformatoren
Vertragingskasten

In onze eigen en volledig uitgeruste werkplaats lossen wij uw probleem op met een korte doorlooptijd. Een gegeven dat we kunnen garanderen door onze grote voorraad slijtagedelen en een grote expertise in de reparatie en revisie van apparatuur.

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact op. Wij helpen u graag verder!

Elektromotor wikkelen

Wikkelen

Hebt u te kampen met een defect aan één van uw elektromotoren, transformatoren of spoelen? Dan kan wikkelen een interessante optie zijn om dit euvel op te lossen zodat u de investering voor een nieuwe machine nog niet hoeft te maken. Zeker wanneer het een op maat gemaakte machine betreft is deze vaak onvervangbaar. Bovendien hebt u veel sneller terug de beschikking over uw volledig machinepark dan bij het bestellen van een nieuw exemplaar. De doorlooptijd bij wikkelen ligt vaak een pak lager dan de levertijd van een nieuwe machine. Wat de kostprijs betreft hangt veel af van het exacte defect en de exacte situatie. Onze experts komen ter plekke de staat van uw apparatuur beoordelen en maken een vrijblijvende offerte op.

Balanceren

Op maat gemaakte en specialistische apparatuur is gevoelig voor de kleinste imperfectie. Bovendien is het zo dat na verloop van tijd het gebruik kan zorgen voor een onbalans in de machine. Trillingen, harde klappen en soortgelijke zaken leiden tot een onbalans en een snellere slijtage van de machine. Een dergelijke onbalans is niet alleen een gevaar voor de bedrijfsveiligheid, maar kan ook tot beschadigingen aan de apparatuur leiden. Als experts in balanceren kunt u met een dergelijk probleem bij ons terecht. Wij balanceren alle roterende machineonderdelen en dragen zo bij aan de levensduur van de apparatuur en aan de bedrijfsveiligheid. Of u nu te kampen hebt met statische onbalans, koppel-onbalans of dynamische onbalans: wij komen op locatie of in de eigen werkplaats uw machines balanceren.

Elektromotor balanceren
Elektromotor balanceren

Trillingsmetingen en conditiebepaling

Preventief werken? Dan is het geen fout idee om op tijd en stond te kiezen voor trillingsmetingen en conditiebepaling. Aan de hand van trillingsmetingen kunnen storingen in roterende machines tijdig opgemerkt en zelfs voorkomen worden. Het is immers zo dat zelfs de minste afwijking een uniek trillingspatroon voortbrengt. Door te kiezen voor een trillingsanalyse spoor je deze afwijking snel en secuur op. Onze experts analyseren het hele proces en de uitkomst om u vervolgens advies op maat te bezorgen. Daarnaast bepalen wij via diverse technieken zoals thermografie en koolborstelcontroles de conditie van uw machines. Zo kunt u een geïnformeerde en correcte beslissing nemen over de eventuele reparatie of vervangen van uw apparatuur.

Machinale bewerkingen

U kunt bij ons terecht voor een breed gamma aan machinale bewerkingen. Zo beschikken wij over een eigen werkplaats die is uitgerust met diverse draaibanken, een seperate lashoek, freesbanken en meer. Met deze apparatuur voeren wij herstellingen van assen, bussen en passingen uit. Wat de assen en passingen betreft maken wij gebruik van de zogenaamde vlamspuittechniek. Dit houdt een vakkundige reparatie in een mum van tijd in. Een reparatie die ook sterk de hardheid, slijtvastheid en corrosievastheid van de apparatuur verbetert. Een proces dat de standtijd gevoelig verhoogt. Interesse in machinale bewerkingen of de vlamspuittechniek? Neem dan zeker vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

Machinale bewerkingen

Service op locatie

Als ondernemer is niets erger dan het machinepark stil moeten leggen voor een reparatie. Om de doorlooptijd zo kort mogelijk te maken bieden wij ook service op locatie aan. Dat betekent dat onze specialisten in geen tijd ter plekke zijn voor onderhoud, een inspectie of een reparatie. Zo bent u zeker van een altijd werkende installatie en verliest u geen tijd. Wat doen onze monteurs zo allemaal bij service op locatie? Het vervangen van aandrijvingen en pompen, onderhoudsstops, balanceren en ook bijvoorbeeld uitlijnen. Blijkt ter plekke dat het onmogelijk is de benodigde werkzaamheden op locatie uit te voeren? Dan kunnen onze specialisten nog altijd beslissen de apparatuur mee naar de eigen werkplaats te nemen. Service op locatie nodig? Neem vlug contact op en een servicewagen is reeds onderweg.

Preventief onderhoud

Steeds meer bedrijven kiezen voor en investeren in preventief onderhoud en dat hoeft niet te verbazen. Zo zorgt preventief onderhoud voor een betere betrouwbaarheid van het machinepark, een minimale downtime en kunt u in veel gevallen schade voorkomen. Maar betekent preventief onderhoud eigenlijk? Preventief onderhoud draait rond het voorkomen van downtime en het bereiken van een optimale uptime. In de praktijk valt dit uiteen in correctief onderhoud, industrieel onderhoud, inspectief onderhoud en predictief onderhoud. Voor elk van deze zaken kunt u bij onze experts terecht. Wat valt hier allemaal onder? Onder andere het versnellen van de reactietijd, preventief machine onderhoud, inspectief voor het bepalen van afwijkingen op de standaard, het opstellen van een onderhoudsplan en nog veel meer. Interesse in preventief onderhoud? Wij treden graag met u in gesprek en geven advies op maat.

Besturingstechniek

Het spreekt voor zich dat u bij een machine verkiest dat de capaciteit zo hoog mogelijk ligt. Naast een hoge capaciteit is het ook belangrijk dat u de apparatuur nauwkeurig kunt regelen. Besturingstechniek kan hierbij in grote mate helpen. Concreet houdt besturingstechniek in dat u een passende en complete besturing krijgt van uw machine. Het kan gaan om een transportband, een ventilator, pomp of nog veel meer. Uitgerust met een grote zak aan ervaring en expertise regelen wij een efficiënte beweging van uw apparatuur. Een paar verouderde machines in het machinepark staan? Geen enkel probleem. Onze monteurs komen ter plekke en bouwen deze om tot een modern technologisch pareltje besturingstechniek.

Leveren en vervangen

In uitzonderlijke situaties is het zo dat er aan een bepaalde beschadiging niets meer te doen valt. Vervanging van het stuk kapotte apparatuur dringt zich op om verder te kunnen gaan met de werkzaamheden. Moet een aandrijving of pomp worden vervangen? Dan kunt u ook bij ons terecht voor het leveren en vervangen van dit stuk. Wij zijn merkonafhankelijk en zoeken altijd een passende oplossing op maat voor uw probleem. Wij kunnen uit voorraad een groot assortiment aan producten leveren en deze snel en efficiënt voor u vervangen zodat u snel terug aan de slag kunt.

Heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar